BAKGRUND

Riotlab.se startade sin försäljning av kläder & prylar på nätet redan 2004. Vi är baserade i Sundsvall där vi har vårt kontor och lager.

ETISK POLICY

Hjärtat i Riotlab ligger inte i profit på andra människors bekostnad, utan med musiken i hjärtat, fötterna i DIY-kulturen och med viljan att kunna erbjuda något unikt! Vi vill som företagare i allmänhet och människor i synnerhet handla etiskt både av våra leverantörer och ut mot våra kunder. 

Vi befattar oss inte med produkter, företag, arbetsvillkor eller åsikter som gör världen sämre. Bara bättre, och möjligtvis lite coolare!

Vartenda plagg och pryl är noga utvalt till vårt koncept och vi flörtar friskt med goth, punk, rock'n'roll, och den alternativa konst- och musikscenen.

Vi som driver Riotlab tror innerligt på alla människors lika värde. Vi må göra något så simpelt som att sälja kläder, vi förändrar inte världen - men det finns en idé, en vision & en ren kärna i allt vi tar oss för. Vi tror på mångfalden, på erfarenheter, på det unika och ofördärvade, på den sprakande briljans som uppstår när nya idéer och människor möts och triumfen när det goda vinner över det onda. 

Riotlab är 100% fritt från animaliska produkter så som ull, skinn mm och vi säljer endast skönhetsprodukter som är helt veganska i hela produktionsledet.

Som företagare strävar vi efter en företagsmiljö som drivs av inspiration och inte profitjakt. Detta innebär att vi hela tiden försöker sätta upp egna mål och fullfölja våra visioner utan att härma eller kopiera idéer från andra aktörer inom samma bransch.

Har du synpunkter på någon produkt som inte går i linje med vår policy, så tveka inte att kontakta oss så vi kan göra något åt detta!

Klicka här för att kontakta oss!